Vi sætter altid mennesket og fællesskabet i centrum

VVC – Skolen for voksne er et undervisningshus med mange  forskelligartede tilbud.

Vi  ligger i Albertslund, med lokalafdelinger i Midt- og Nordsjælland.

Som medarbejder, hos os, går man altid en ekstra mil for at hjælpe.

Vi samarbejder med en række aktører fra både Vestegnen og Storkøbenhavn.

Skolen for voksne er altid i forandring, fordi vi altid arbejder på at tilbyde relevant læring og løsninger på de udfordringer, som mange møder i forbindelse med arbejdslivet.

VVC – Skolen for voksne

Undervisning

Uddannelsespiloterne

VVC – Nordsjælland

OBU

FVU

Den Lille Vilde Aftenskole

Undervisning

Hver dag hjælper vi mennesker i arbejde eller opkvalificere dem der allerede er i arbejde, ved hjælp af vores undervisning. At finde opkvalificere kompetencer kræver mange forskellige muligheder,
derfor spænder vores undervisningstilbud også bredt.

Karrierecoaching i Nordsjælland

Vi har en lokal afdeling i Nordsjælland, der specialiserer sig i karrierecoaching. Med dette forløb vil du slippe tvivlen, og nå til klarhed om dit arbejdsliv. Vi har mange års erfaring, og hvert år hjælper vi en masse kursister med at finde deres drømmejob og skabe et arbejdsliv, som de elsker at stå op til.

OBU – ordblindeundervisning for voksne

Til dig, som enten er ordblind – eller som er i tvivl, har vi et stærkt tilbud. Du kan helt gratis blive testet – og hvis du er ordblind, så kan vi skræddersy et undervisningstilbud, som passer netop til dig og de hverdagsudfordringer du ønsker at blive bedre til. Bliver du kursist hos os, får du samtidigt også adgang til læse/skrive tekniske hjælpemidler og værktøjer, som du kan bruge i alle slags hverdagssituationer, og som hjælper dig til at forbedre dine læse- og skrivefærdigheder. For at få ordblindeundervisning skal du ikke være henvist af kommune eller jobcenter. 

FVU – forberedende voksenundervisning

Få en 9. klasses afgangseksamen og start et nyt kapitel. Går du med tanker og ideer i forhold til nye jobmuligheder, som kræver efteruddannelse, så er FVU en vej at gå. FVU (Forberedende voksen uddannelse) er en stor hjælp for mange på tværs af alder, køn og behov. Vi oplever ønsket om at få afgangseksamen og dermed få et godt arbejdsliv, er til stede hos langt de fleste. Derfor ved vi hvor vigtig denne indsats er. Går du også med ønsket om at få en afgangseksamen og komme videre med uddannelse? På vores FVU-hold skal du ikke være henvist af kommune eller jobcenter. Så tag kontakt til os og kom hurtigt i gang.

 

Uddannelsespiloterne

Uddannelsespiloterne er en vigtig afdeling af Skolen for voksne. Her henvender vi os til dig, som er mellem 15 og 29 år, der mangler din afgangseksamen fra folkeskolen. Har du brug for et  FGU-alternativ, så er det hos os du skal hen. Vi har fokus på social dannelse og personlig udvikling i trygge omgivelser og med små undervisningshold. Ved hjælp af individuelle læringsplaner navigerer vi i faglighed, personlige og sociale forhold, sammen med dig. For os er det vigtigt at hjælpe dig lige præcis det her  sted i livet, fordi denne tid har stor betydning for din videre færd. En god uddannelse gør dig robust til at takle de udfordringer, der opstår ved de fremtidige karrierevalg. Med fokus på stærk integration mellem skole/uddannelse, personlig udvikling, job og karriere arbejder vi for at give dig de bedste muligheder for en lys fremtid.

Den Lille Vilde Aftenskole

VVC – Skolen for voksne har også en aftenskole tilknyttet. Den hedder Den Lille Vilde Aftenskole, og er dedikeret til fritiden. Her kan du deltage i forskellige workshops, foredrag og kurser, der har til formål at skabe et rigere fritidsliv. Aftenskolen giver mulighed for personlig udvikling, fordybe sig i kreative fag og dyrke motion i fællesskab med andre. Derudover kan du deltage i IT-faglig og digital træning, der hjælper med at udvikle fagligheder. Vi tror på at fritiden er lige så væsentlig som arbejdslivet, derfor er det vigtigt at give muligheden for udvikling og at lære nye ting i fritiden.

Samarbejdspartnere

Jobpiloterne

Skolen For voksne og Jobpiloterne har et samarbejde, der skaber bæredygtige resultater for dig som ledig. Vores mange års erfaring, i arbejdet med ledige, gør os i stand til at forstå dine behov og ønsker. Omvendt har Jobpiloterne et vigtigt og stærkt netværk af virksomheder, som du kan matches med på baggrund af dine faglige og personlige kompetencer. 

New Fitness

I 2011 indgik Skolen for voksne et samarbejde med New Fitness. Det betyder at hver gang du som kursist bliver henvist til os, af jobcenteret eller kommunen, tilbyder vi et medlemskort til New Fitness. Vi ved at bevægelse forbedrer både den fysiske og mentale sundhed og giver et overskud. Et overskud der giver motivation til at gøre fremskridt i jobsøgningen. New Fitness er kendt for at tilbyde grundig gennemgang af maskinerne og øvelser, der tager ekstra hensyn til dine eventuelle skavanker.